Ημερομηνία Τετ Φεβ 05, 2025 3:52 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Sponsorship PWCA

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Sponsorship PWCA

Δημοσίευσηαπό thanagno » Τρί Οκτ 15, 2024 2:01 pm

Καλησπέρα παιδιά,

έγινα δεκτός στο Superfinal PWCA στην Κολομβια 4-15 Φεβρουαρίου 2025https://pwca.events/14th-paragliding-world-cup-super-final-2024-colombia-roldanillo/.
Είναι η 1η φορά που θα μπορεί να πάει κάποιος έλληνας αθλητής σε τέτοιο event.

Σε αυτο προκρίθηκα λόγω του τασκ win σε PWC στην Τουρκίαhttps://scoring.pwca.org/cameli-2024/task6.html. Για το τι χρειάστηκε και τι σημασία έχει μια τέτοια νίκη ας το συζητήσουμε μια άλλη φορά (μονο ο Σλάβεκ το 2005https://civlcomps.org/event/world-cup-serbia-05/results είχε πετύχει κάτι τέτοιο).

Ήμουν ήδη στο οικονομικό μου όριο να πηγαίνω σε πολύ υψηλούς αγώνες και να εκπρόσωπω τη χωρα μας και εμενα πρωτα απ ολα. Τωρα ομως θα χρειαστω την υποστηριξη σας.
Θα ήθελα να με βοηθίσετε να βρω χορηγούς. Τουτέστιν υποστηριξη για νεο φτερο και αεροπορικα.

Δυστυχώς η ΕΑΠ/ΕΛΑΟ προσφέρει βοήθεια μόνο σε FAI παγκόσμιο και ευρωπαϊκο πρωτάθλημα (επιτέλους, μπράβο τους και γι αυτό).
Η γνώση, τουλάχιστον απο εμένα, επιστρέφει στον τόπο μέσω παρουσιάσεων και συζητήσεων. Ας βοηθίσουμε ο ένας τον άλλον.

thanagno
EN A

Δημοσ.: 22

Re: Sponsorship PWCA

Δημοσίευσηαπό thanagno » Τρί Οκτ 15, 2024 10:37 pm

Διόρθωση: ακόμη ένας σε task win PWC 2001 KONITSA, EIKE MITTELBACH

thanagno
EN A

Δημοσίευσηαπό sakisk » Πέμ Οκτ 17, 2024 8:27 pm

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Τιμή μας και σίγουρα όφελος ολονων αφού μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μαζί μας.
Για "δυνατό" χορηγό δεν μπορώ να βοηθήσω.
Εάν σου στείλω 1 πενηντάρικο μόνο εγω θα είναι σαν να σε κερνάω μπύρες.
Εάν όμως το κάνουμε 50 - 80 άτομα θα έχει αποτέλεσμα. Εάν συμφωνούν κι άλλοι ας ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ένα μνμ να οργανωσεις "έρανο".
Καλή επιτυχία!!!

sakisk
EN B

Δημοσ.: 40

Δημοσίευσηαπό paramick » Πέμ Οκτ 17, 2024 11:32 pm

Τύπου GoFundMe.

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό thanagno » Παρ Οκτ 18, 2024 9:14 am

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ και μόνο που το προτίνατε!
Αν και το ποσό για τον αγώνα είναι ψιλοπράματα για μερικούς απο το παρα5, νιώθω άσχημα να "χτυπήσω" τσέπες συνπιλότων.

thanagno
EN A

Δημοσίευσηαπό thanagno » Παρ Ιαν 24, 2025 1:26 pm

Όπως έγραψε ο Chrigel στο xcmag, "το αλεξίπτωτο πλαγιάς δεν είναι απλώς ένα χόμπι—είναι ένα πάθος και ένα άθλημα που μας ωθεί στα όριά μας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά."
Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκομαι σταθερά στην κορυφή της κατάταξης στην Ελλάδα και είμαι περήφανος που κατάφερα κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς Έλληνας πιλότος: να προκριθώ στο Superfinal μέσω νίκης τασκ σε PWC. Νίκες σε PWC δεν έχουν πολλοί στον κόσμο (ακόμη και με τα τωρινά πανιά).

Το Superfinal είναι ο πιο απαιτητικός αγώνας στο άθλημά μας—ξεπερνά σε επίπεδο ακόμα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η συμμετοχή σε αυτόν δεν είναι απλώς προσωπικός στόχος· είναι μια ευκαιρία να μάθω, να βελτιωθώ και να φέρω πίσω πολύτιμη γνώση που θα μοιραστώ με την κοινότητά μας. Έτσι συμβάλλω σε ασφαλέστερες και πιο αποδοτικές πτήσεις για όλους τους Έλληνες πιλότους.
Δυστυχώς, όμως, το οικονομικό βάρος της συμμετοχής είναι μεγάλο και αυτή τη φορά δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου. Τα συνολικά έξοδα ανέρχονται περίπου στα
2.200€:
•Συμμετοχή: 500€
• Αεροπορικά: 1.000€
• Διαμονή & φαγητό: 500€
• Ασφάλιση: 200€
+ Νέο φτερό & submarine skin: ~4.000€

Παρότι διστάζω να ζητήσω βοήθεια, αυτή τη φορά χρειάζομαι τη στήριξη της κοινότητάς μας για να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Κάθε συνεισφορά, θα με φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματός μας φέρνοντας υψηλά σχετικά αποτελέσματα.

Αν θέλετε να με στηρίξετε, μπορείτε να καταθέσετε:
• IBAN: GR6202603670000330200693108
• IRIS: 6986583147
• Revolut: revolut.me/theodo6wq
• GoFundme έχει υψηλές κρατήσεις και δεν είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.
Καλές πτήσεις,
Θοδωρής

thanagno
EN A

Δημοσίευσηαπό LAAS » Τετ Ιαν 29, 2025 9:45 am

ΧΑΙΡΕ! ΕΙΧΑ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΈΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ, ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΤΟΥΤΩΝ ΔΟΘΕΝΤΩΝ, ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΪΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ, ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΩ ΝΑ Σ' ΕΝΤΑΞΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ ΥΠΟΘΕΤΩ... 6936116586 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

LAAS
EN B

Δημοσ.: 74

Δημοσίευσηαπό thanagno » Σάβ Φεβ 01, 2025 12:16 pm

Θέλω να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους πιλότους που προσέφεραν και με βοήθησαν να καλύψω τα έξοδα για το Superfinal! Συνολικά 1450ευρω! Η υποστήριξή σας σημαίνει πολλά για μένα.

Περισσότερα νέα θα ακολουθήσουν σύντομα!

Ευχαριστώ προσωπικά τους:
Aimilios Ap.
Stamellos V. Oxygen Paragliding
AMKA
Outas St.
Korakis S.
Pagiatis A.
Gkiougis D.
Kleidaras I.
SAM
MIK
Tsigaras V.