Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

xmas

To sky.gr σας εύχεται καλές γιορτές, και ασφαλείς προσγειώσεις.

joomla_logo_blackΚαλως ήρθατε στη νεα έκδοση του sky.gr

Η ανανέωση που βλέπετε περιλαμβάνει πολλές αλλαγές στην παροχή πληροφόρησης για τον κόσμο του αλεξιπτώτου πλαγιάς καθώς και συγκεντρωμένες πληροφορίες για τον καιρό, σχετικές webcams κ.α.

Το φόρουμ άλλαξε επίσης την εμφάνιση του, αν και θα γίνουν κάποιες ακόμα μικρές αλλαγές. Αξίζει να πειραματιστείτε και να εξερευνήσετε το νέο sky.gr.

Υ.Γ. Το νέο φωτογραφικό άλμπουμ δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες ενώ ταυτόχρονα διατηρήσαμε τις παλαιότερες φωτογραφίες.

viva120x60Τα Viva Numbers είναι μια πρωτοποριακή νέα υπηρεσία με την οποία αποκτάτε ελληνικό τηλεφωνικό νούμερο μέσω Internet, σε ελάχιστα λεπτά και με ελάχιστο κόστος. Η ενεργοποίηση του αριθμού σας γίνεται αυτόματα και άμεσα, και μπορείτε κατευθείαν να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε!

Το σημαντικό όμως είναι ότι με κάθε Viva Number αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση σε πολλές καινοτόμες υπηρεσίες: (ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Σε συνεργασία με το Viva το Sky.gr σας κάνει ΔΩΡΟ 2 μήνες Viva Number - πατήστε εδώ για να πάρετε το δώρο σας!

Περισσότερα...

Μήνες (να μην πω χρόνια) τώρα ψάχναμε λίγο χρόνο να αναβαθμίσουμε το site και το forum. Με την βοήθεια και την προτροπή του manolito μπήκαμε στην πρίζα και αρχίσαμε το σκάψιμο.... και τι σκάψιμο! Όλα άλλαξαν! Νέο site με Joomla για καλύτερη διαχείρηση των άρθρων και των ανακοινώσεων, νέο Forum σε PhpBB 3 για περισσότερες δυνατότητες, ασφάλεια και αξιοπιστία, και νέο design συνολικά που όμως δεν είναι έτοιμο 100% ακόμα, οπότε λίγη υπομονή! Σκοπός είναι να μεταφέρουμε όλο το περιεχόμενο που είχε το site τα τελευταία.... πολλά χρόνια, για να υπάρχει συγκεντρωμένη σε ένα σημείο κα εύκολα προσβάσιμη όλη η γνώση και η πληροφορία που έχει περάσει ως τώρα από το sky.gr. Καλή πλοήγηση !

Θα προσπαθήσουμε να το  έχουμε έτοιμο πολύ σύντομα.


Τώρα μπαίνουν τα άρθρα

 

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 2

Έναρξη
Προηγούμενο
1