θεωρώ αυτονόητο ότι ανεβάζοντας το ποστ αυτό δεν είχα να κερδίσω κάτι παρά μόνο να πάρουν τα μέλη της εθνικής το ποσό αυτό. (Προσωπικά, πάνω από 500 ευρώ έχω ξοδέψει μόνο στα ανεμούρια απογείωσης/προσγείωσης τα τελευταία 10 ετη
)
Κατόπιν του ποστ, έμαθα ότι ο Α.Ο.Κ. είχε ήδη δώσει τα χρήματα αποκλειστικά στον αθλητή του.
Μιας και ρώτησες, είμαι 47 ετών και πετάω ήδη στη μισή ζωή μου (23)
Στο πέρασμα του χρόνου όλοι αφήνουμε το ¨αποτύπωμα" μας, με τις πράξεις και τις επιλογές μας.
Δεν δικάζω και δεν καταδικάζω κανένα. Έχω το θάρρος της άποψης μου και όταν κάνω λάθος έχω πάλι το θάρρος να δω τον άλλον στα μάτια και να ζητήσω συγνώμη. (Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ούτε εχω "κλέψει" ποτέ συναθλητή μου σε αγώνα , , ,και αν ποτέ το έκανα καταλάθος θα το ασπαζόμουν ζητώντας συγνώμη
)
. . . . απλά τυγχάνει να σιχαίνομαι τους διπρόσωπους και τους διπλωμάτες , με ότι τίμημα έχει αυτό
Σε αντίθεση με άλλους τριγύρω, δεν έχω καμία αθλητική ανασφάλεια και δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανένα γύρω από το αλεξίπτωτο πλαγίας πια. Βάζοντας κάμποσες φορές το κεφάλι μου στη φωτιά, με ότι ασχολήθηκα γύρω από το Αλ. πλαγιάς το πήγα σχετικά καλά και όλο αυτό όχι γιατί "κονομάγαμε" πάνω στην πλάτη του ΑΟΚ όπως διέδιδε ένας ¨φίλος¨ , ούτε γιατί κοίταγα τι με συμφέρει προσωπικά σαν μονάδα, αλλά γιατί το έκανα με αγάπη και πάθος!
(Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους αυτούς που είχαμε ειλικρινή σχέση/συνεργασία και όχι "συμφερόντων")
Σε αντίθεση με ΑΡΚΕΤΟΥΣ άλλους, έχοντας ψυχικό, επαγγελματικό και οικονομικό τίμημα αρκετές φορές ανακατευτώ τα βαλτωμένα νέρα (ίσως και να έσπασα κάποια αυγά μερικές φορές) του ελληνικού αλεξιπτώτου πλαγίας γιατί ένοιωσα έντονα την αδικία και το κακό που γίνεται στο ίδιο το ΧΟΜΠΥ και ΑΘΛΗΜΑ που εξακολουθώ να λατρεύω. Το ποστ αυτό το ανέβασα για να πάνε τα χρήματα εκεί που πρέπει αυτή τη φορά.
Παρακάτω επισυνάπτω με αρχείο την γραπτή απάντηση σας προς υπενθύμιση σε προηγούμενα διοικητικά στελέχη του ΑΟΚ.
Σας παρακαλώ διαβάστε τα (
ανοίξτε και το αρχείο) και μην βγάζετε σενάρια φαντασίας.
Αν κάποιοι από γαλούχηση ή συνήθεια έχουν "εμμονές" για ¨ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ¨, προσωπικά δεν ευθύνομαι για αυτό και δεν με αφορά
Καλές προσγειώσεις να έχουμε
ΥΓ: Το Σταμέλλος θέλει δυο λάμδα
. . όταν ήμουν παιδάκι πέταγα συχνά εφεδρικά, το κόψα πια
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω είναι η απάντηση μου στο αρχείο που έχω επισυνάψει
"Αγαπητοί συναθλητές,
σε συνέχεια της χθεσινής απάντησης σας στο αίτημα μου αναφορικά με τη χορηγία της εθνικής ομάδας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία τον Ιούλιο του 2020, για προσωπικούς και ηθικούς λόγους, δεν επιθυμώ να συμμετέχω πλέον στις αθλητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες, υπό την αιγίδα του Α.Ο.Κ.
Μέτα λύπης μου συμπέρανα ότι δε διαχωρίσατε την αθλητική από την επαγγελματική μου ιδιότητα στον χώρο.
Η απόφαση αυτή του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. είναι απολυτά σεβαστή και αποδεκτή εκ μέρους μου και στο μέλλον θα λειτουργήσω λαμβάνοντας ως κύριο γνώμονα τα νέα δεδομένα.
Κλείνοντας αιτούμαι την αθλητική μου αποδέσμευση πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν.
Με εκτίμηση,
Σταμέλλος Ευάγγελος"
-----------------------------------------------------------------------------------------
"Αγαπητέ Βαγγέλη,
Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση σου. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην διαγραφή σου από το μητρώο αθλητών του Α.Ο.Κ.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. Α.Ο.Κ."
Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.