Συντονιστής: Moderators
tsouloufis έγραψε:παμε Υπατο σημερα ??
cop έγραψε: πρεπει να σκεφτουμε ολοι σοβαρα και να εκθεσουμε τις αποψεις μας, πανω στο πως εχει προκυψει η εκφραση "γαμιεται ο Διας" και πως μπορει να προεκυψε, οπως και αλλες εκφρασεις του τυπου το τρωει το λουκουμι κλπ
MIK έγραψε:Αύριο να πετάει ο Κιθαιρώνας?
vagos έγραψε:,,,το επαναλαμβανω Παναγιωτη ,,μπας και το replay πιασει λιγο τοπο :
το να κανει την δουλεια του ο καθενας ,,,εχει και καποια ορια !
(ειναι και μες το χαμογελο τα τσογλανια , λες και τους πανε καμια εκδρομη )
ειλικρινα λυπαμαι που δεν μπορεις να δεις τον λογο που πρεπει να φτυσει καποιος ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, αυτες τις μασκαρομεταμφιεσμενες μαριονετες !
Το οτι αυτα τα που*&^%παιδα ειναι δικαιολογιμενα στο να καινε ολη την Αθηνα, τον ιδρωτα του καθενος και να θολωνουν τα νερα .....επειδη πολυ απλα για αυτους ,"τετοιες διαταγες ειχαν" απο τον οποιοδηποτε που&%τη , 'σχωρα με αλλα δεν μπορω να το αποδεχω! Πιστεψε με αλλο τοσο δεν δικαιολογω ουτε την απεναντι οχθη που κανει το ιδιο ,ουτε τα ΜΜΕ που κανουν τα παντα να τα δεις οπως στα δειχνουν κτλπ κτλπ !
υγ: ειμαι σιγουρος οτι ξερεις οτι δεν ειναι προσωπικη η επιθεση ,αντιθετα ειμαι απο αυτους που πιστευω οτι και στη "δημοκρατια" γινεται καταχρηση τα τελευταια χρονια ,,,, υπαρχουν παρα πολλα επαγγελματα ομως με αρκετα χρηματα που δεν θα τα εκανα/εκανες για καμια μονιμοποιηση και οποιο ανταλλαγμα !
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,,,,,,,,,,, ΩΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ !
kara-off topic
cop έγραψε:.
Πάντως σίγουρα θα ήταν πολύ εποικοδομητική μια συζήτηση σε μια μέρα που θα είμαστε όλοι μαζί...
tsouloufis έγραψε:cop έγραψε:.
Πάντως σίγουρα θα ήταν πολύ εποικοδομητική μια συζήτηση σε μια μέρα που θα είμαστε όλοι μαζί...
το Σάββατο Κιθαιρώνα .. εγώ θα φέρω 10 μολότοφ ,,,, άλλος ?
cop έγραψε: Αν είναι να εισέρχονται ανάμεσα και να γίνονται αντιληπτοί κάποιος σίγουρα υποτιμά την νοημοσύνη μας και ακόμη χειρότερα εμείς τους πιστεύουμε.
Πίστεψε με και προσπάθησε το αυτό, ότι μέσα συγκροτημένο πλήθος δεν εισέρχονται άνθρωποι της ασφαλείας αλλά περιμετρικά για παρατήρηση. μέσα εισέρχονται "παρακρατικοί"
cop έγραψε:Άλλωστε και εμείς και οι διαδηλωτές είμαστε το μέσω ορό της κοινωνίας
vagos έγραψε:cop έγραψε: Αν είναι να εισέρχονται ανάμεσα και να γίνονται αντιληπτοί κάποιος σίγουρα υποτιμά την νοημοσύνη μας και ακόμη χειρότερα εμείς τους πιστεύουμε.
Πίστεψε με και προσπάθησε το αυτό, ότι μέσα συγκροτημένο πλήθος δεν εισέρχονται άνθρωποι της ασφαλείας αλλά περιμετρικά για παρατήρηση. μέσα εισέρχονται "παρακρατικοί"
πιστεψε με Παναγιωτη,,, οχι εγω δεν τα βλεπω μονοπλευρα και συμφωνω σε παρα πολλα απο αυτα που λες !,,,,, αλλα μηπως και εσυ εθελοτυφλεις σε καποια ?? (κρατανε ροπαλα!)cop έγραψε:Άλλωστε και εμείς και οι διαδηλωτές είμαστε το μέσω ορό της κοινωνίας
Εισαι σιγουρος οτι με χρονια μεθοδευση δεν σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ,και οτι ακομα ειναι ξεκαθαρο στο μυαλο σας οτι εσεις οι ιδιοι, πολυ απλα - ειστε εμεις ?
Αν δεν εισασταν εσεις να εκτελειτε ασυναισθητα τις διαταγες ,,, μηπως αυτο θα ηταν η αρχη του τελους για τα σχεδια των αλλων ,,,των "υπουλων" !?!?
Δεν ειμαι τοσο ρομαντικος και οχι, δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι ! η φακα ειναι καλοστημενη και μελετημενη απ' ολες τις πλευρες της
Τα λεμε αυριο ΚΙΘ,,,,,,,,,,,, παραπεντα Παναη
vagos έγραψε:MIK έγραψε:Αύριο να πετάει ο Κιθαιρώνας?
αυριο ,,,Κιθair
μεθαυριο ,,,, Κερατ
παραμεθαυριο,,, Καντι
εισαι και στερημενος ,,,overdose θα φας παλιοΜΙΚ! Ειτε με πανια, ειτε με πεδιλα
Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης