Για να μη λέμε τα ίδια και τα ίδια στο τηλέφωνο. συμπιεστικό στον 02 . Κόψτε το κάπνισμα, μη χρόνιος καπνιστής έχει πολλές πιθανότητες να μη το πάθει καν και η ανάρρωση είναι στο μισό χρόνο. Πονάει αλλά περπατημα, καφεδες εξω κανονικά νο προμπ
Τυχερότατος είμαι θα μπορούσε να είχε ξεριζωθεί η μέση, από την άλλη γκαντεμότατος είμαι, έχω πατήσει στο παρελθόν πολύ πολύ χειρότερα χωρίς συνέπειες.
Κυριως φταίει για μένα γυαλιά ηλίου μετά τη δύση του ηλίου. Το flare ήταν εκτός τόπου και χρόνου, πάντως δεν το πέτυχα και σίγουρα το κρίσιμο πάτημα δεν έγινε σωστά, μιας και πουρνάρι + γυαλί ηλίου+ έχει δύσει ο ήλιος και με π5 αρκετοί θα τη φάνε. Έφαγα τον βράχο τρέχωντας με το αριστερό στη φτέρνα, αλλά πολύ περίεργα σαν στιγμή. Απλά δεν μπορούσα να κρίνω το ύψος. Αμέσως πόνος μέση, δεύτερο βήμα δεξί έγινε, μετά ξάπλωσα. Επίσης ναι, έχουμε και την πρώτη πτήση speed με τα ποδια σχεδόν βράδυ, μάλλον και την τελευταία, μην το δοκιμάσετε. Μόλις δύσει βγάλτε αμέσως τα γυαλιά ηλίου πετάτε, περπατάτε, οδηγείτε κλπ βγάλτε τα.
Επίσης γενικά είναι χρήσιμο, να μη προσγειωνόμαστε ούριοι, χωρίς μεγάλη τελική ευθεία, σε μη κανονική προσγείωση, υπέρβαροι
Αν έχετε ήδη κάνει τη πατάτα, διαλέξτε το μεγαλύτερο δέντρο/πουρνάρι, το δικό μου ήταν μικρό και κούφιο
Γατάκι paramick είμαι σαφέστατος. H Άννα Μαρία κάνει την ειδικότητά της σπονδυλική στήλη αυτό το εξάμηνο, να δούμε που θα είναι το επόμενο
Ο διευθυντής της κάτι ξέρει αυτή μαθαίνει ακόμα αλλα...Πως μας έχει επιβάλλει η Μέρκελ τα μέτρα. Ε χειρότερα θα με πάει...
Προσέξτε το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και τα ιδιωτικά κέντρα. Κάποιοι είναι άσχετοι, επικίνδυνοι και μόνο με γνωστό και με τσαμπουκά βρίσκεις την υγειά σου.
Ευχαριστώ πολύ, σας περιμένουμε για βιντεοθεραπεία στο χώρο μας. Μη ξεχνάτε τα καμπανάκια σας όταν βαράνε, πετάξτε πιο μετά ή άλλη μέρα. Λυπάμαι δεν είμαι τόσο καλός σαν τον Αιμίλιο και τον Κώστα, η κάμερα είχε σταματήσει να γράφει. Τα λέμε στο Scrabble από κοντά. Μπυραρία αναρρωτική άδεια