Εγώ δεν κοιτάω τις λεπτομέρειες του επιστήμονα dim, λέω ότι είναι πολύ καλές οι αλλαγές,όμως η χρήση μιας μορφής εξουσίας παραμένει όπως και σε όλα τα φορουμάδικα. Το δικαίωμα δηλαδή του jolly και του κάθε jolly να θέλει να αποφασίζει αυτός πότε θα προβάλεται η παρουσία του και πότε όχι,
δεν πρέπει να του το στερεί κανείς. Ακόμα και αυτός που υποτίθεται ότι του προσφέρει φιλοξενία στο net, πόσο μάλλον όταν ανήκουν και οι δύο σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα. Παραδέξουτο badder. Είναι μια μορφή εξουσίας. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είσαι καλό παιδί ή όχι, είναι καθαρά έμφυτο. Η τό'χεις ή δεν τό'χεις. Το ότι είναι ένας αυτός που το ζητάει, δεν σημαινει ότι δεν μετράει η γνώμη του.
Όλοι κατά καιρούς το ρίξαμε στην πλάκα (και εγώ μαζί) γιατί όπως έχω πει και άλλες φορές, δεν πρέπει να χάνουμε το χιούμορ μας.
Εσύ όμως νομίζω ότι το βλέπεις ανταγωνιστικά. Μου θυμίζεις κάτι djs που κάνουν πάρτυ, και καλούν κόσμο για να παίξουν ότι θέλουν αυτοί,
μην υπολογίζοντας τα γούστα των άλλων. Ελπίζω τώρα να σε τσάντισα πολύ, γιατί σε όλα αυτά υπάρχει μια δόση αλήθειας. Αν δεν κάνεις
αυτό που σου ζητάει ο jolly ''εδώ και κάτι χρόνια'', δεν πρόκειται να με πείσεις ποτέ ότι είσαι ανοιχτό μυαλό και ότι ''η απλούστερη λύση είναι συνήθως και η σωστή'' φιλάκια.
Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO