Συντονιστής: Moderators
badder έγραψε:Όταν ο Luc συνάντησε τον Φάνη....
ρήγας έγραψε:επειδή αναφέρθηκε το θέμα του βάρους:
αν γνωρίζει κάποιος, θα ήταν χρήσιμο να μας πει πόσο επιβαρύνεται η ασφάλεια του
πιλότου, όταν πετάει 5-10 κιλά υπέρβαρος.
norad έγραψε:ρήγας έγραψε:επειδή αναφέρθηκε το θέμα του βάρους:
αν γνωρίζει κάποιος, θα ήταν χρήσιμο να μας πει πόσο επιβαρύνεται η ασφάλεια του
πιλότου, όταν πετάει 5-10 κιλά υπέρβαρος.
για την ιστορία, εγώ πετάω 3 κιλά πάνω, ο βάγγος κάπου στα 4-5 αν θυμάμαι καλά. Η συμπεριφορά του αλεξιπτώτου δεν αλλάζει ιδιαίτερα σε αυτά τα κιλά. Πάντως από ότι έχω διαβάσει στα ξένα fora για το GTO όλοι λένε οτι το προτιμούν στα πάνω όρια.
tsouloufis έγραψε:vago μη σε δω με κουκουλι στον κιθαρωνα θα φας πολυ κραξιμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ONEIROPOIOS έγραψε:...ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΕΡΑΙΕΣ 30000 MHZ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΑΝΘΟ ΒΟΥΡΛΟ , ΗΡΘΕ Ο ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ POP CORN. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ VIBS.
http://www.youtube.com/watch?v=8o5IcLxTlIM
vagos έγραψε:tsouloufis έγραψε:vago μη σε δω με κουκουλι στον κιθαρωνα θα φας πολυ κραξιμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να μου το επιτρεψεις εστω μια φορα Mητσε,,,,,,,, δες το κατι σαν να φορας condom στο sex
norad έγραψε:Σωτήρη φάτηνα την Τουρκάλα!!!
Επιστροφή στην Αγώνες & Συναντήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες