Ημερομηνία Παρ Μάιος 01, 2026 3:19 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Ολίγα πολλά

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Ολίγα πολλά

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Παρ Μάιος 01, 2026 12:30 am

Εν οψη της συνάντησής μου με πολύ παραπεντόκοσμο στον αγώνα του ΠΣΚ και της
γενικής εντύπωσης που αποκομίζω με όποιον μιλάω ότι η αποχή μου από τα διαφορα
βαιμπεργκρουπ και η ιντερνετικη σιωπή μου έχει γίνει εργαλείο για να φτιάχνονται και να
επιβιώνουν ψέματα, ίντριγκες και τοξικές αφηγήσεις που βολεύουν κάποιους και κάνουν
κακό στο άθλημα είπα να αφιερώσω λίγο χρόνο απόψε και να γράψω τα παρακάτω
ολίγα,,, πολλά.
Πρωτάθλημα 2025 Η συνδιοργάνωση του ελληνικού και ουγγρικού πρωταθλήματος
συμφωνήθηκε με τις ενέργειες εμένα και ενός ακόμη. Στην επιλογή του σωματείου για την
εκτέλεση κέρδισε το πτητικό μέρος, που αξίζει πολλά και έτσι και παραμερίστηκαν πολλές
απο τις αμφιβολίες και τις αντιρρήσεις μας για όσα απο παλιά ειχαν φανεί και διαπιστωθει
για το κλίμα που επικρατούσε από συγκεκριμένα άτομα του συλλόγου. Ο αγώνας είχε
μεγάλη συμμετοχή και αγωνιστική επιτυχία. Ο σύλλογος μας δυσκόλεψε σε βασικά θέματα
οπως η ποιότητα του κολατσιου η αρχική απουσία ομάδας διάσωσης, η κατάσταση των
απογειώσεων , ο συντονισμός της περισυλλογής κτλ πράγματα που ενώ είχαν συζητηθεί
ως υποχρεωτικά δεν υπήρχαν και υλοποιήθηκαν μετά από 2-3 τασκ και κατόπιν πίεσης.
Η γενική διάθεση ήταν ¨κανω οτι θελω εγώ και η ομοσπονδια δεν έχει λόγο " Παράλογο
αλαζονικό και παράτολμο να μην αναγνωρίζεις/αποδέχεσαι τον βασικό διοργανωτή και
φορέα κάθε ενέργειας και ευθύνης για το πρωτάθλημα . Αγνοια των κανονισμών του
νόμου, άρνηση και απαξίωση του θεσμού και καθόλου τυχαία γεγονότα, η απουσία του
θεσμού απο την αφίσα του αγώνα, η μη αναφορά του στην συνέντευξη, στα κανάλια,
στους λόγους ,τις ανακοινώσεις , τις απονομές.
Άρνηση και απαξίωση του θεσμού και όχι τυχαίο οτι είχε «κλείσει» σκέλος PWC χωρίς να
έχει ενημέρωση ο φορέας που εκ του νόμου έπρεπε να δώσει έγκριση για τον αγώνα, να
βάλει την υπογραφή για άδειες, NOTAM και εναέριο χώρο. Μετά μου στέλνανε μυ νήματα
και με ρωτούσαν αν θα γίνει Που να ξέρω εγώ; Αυτός που το έκλεισε και έκανε τις
συμφωνιες και τα κονέ, ξέρει. Το ψέμα ότι η ομοσπονδια δεν μας αφήνει να κανουμε τον
αγώνα είναι τουλάχιστον σκάνδαλο ,αφού εμείς ποτε δεν ρωτήθηκε ούτε
ενημερώθηκε από κανέναν, το είδε μηνες μετά στο διαδίκτυο.
Άρνηση και απαξίωση του θεσμού και όχι τυχαίο γεγονος, και οταν μετά τον αγώνα, που
ζητήθηκε επανειλημμένα ο απολογισμός( αφού ο προυπολογισμός ,,,,ξεχάστηκε) η
απάντηση ηταν «τα έχουμε όλα», χωρίς, όπως φάνηκε να έχουν σκοπό να δώσουν καμιά
αναφορά ,παρόλες τις επανειλημμένες οχλήσεις και παρακαλετά που έγιναν και
τηλεφωνικά και διαζώσης. Μας κορόιδευαν.
Εεε, μαζευτήκαν πολλές αρνήσεις και απαξιώσεις, η αλαζονεία ξεχείλισε και αναγκαστικά
το εμπεδώσαμε καλά το ¨δεν σας υπολογίζουμε" Το εμπέδωσα και εγώ που ήμουν για
πολλοστή χρονιά εκεί ,το εμπέδωσαν πολλοί αθλητές, αλλά κυρίως το κατάλαβε η
ομοσπονδία.
Πιέστηκαν τα πράγματα και η διοίκηση του συλλόγου εμφανίστηκε σε συμβούλιο, έφερε έναν
πίνακα εσόδων-εξόδων χωρίς κανένα παραστατικό, χωρίς έγκριση, διαπιστώθηκαν
αμοιβές σε βασικά στελέχη και συγγενείς τους, έξοδα χωρίς τιμολόγια για να γλιτώσουν τη φαπα, επιχορηγήσεις που δεν εμφανίζονταν στα έσοδα και πολλά άλλα, εντελώς αντίθετα
στο νόμο!
Όλα αυτά ήταν πολύ σοβαρά και ανήκουστα για τον μέσο διοργανωτή και αυτομάτως ο
αγώνας /οι αγώνες και οι παραπεντοδιοργανωτές μπήκαν στο μικροσκόπιο.
Ο τρόπος που το σωματείο, θιγμένο , χειρίστηκε το θέμα στην συνέχεια μεταφέροντας μια
διαστρεβλωμένη οπτική στους άλλους συλλόγους και τους αθλητές είναι, η αιτία για πάρα
πολλά που ακολούθησαν.... θέλει η ομοσπονδία τα λεφτά μας, γιατί μας κάνει
έλεγχο τόσα χρόνια δεν μας έκανε...τους ξεσήκωσε όλους για να βρει δεκανίκια (Βέβαια
όταν αποφάσιζε πως θα χαλάσει τα λεφτά δεν έκανε συνάντηση
να ρωτήσει τα άλλα σωματεία, πως να κάνει την διαχείριση, εκεί δεν χρειαζόταν
υποστήριξη, ήξερε...)
Οι περισσότεροι πείστηκαν και βρέθηκαν να υπερασπίζονται τις παράνομες ενέργειές και
την οικονομική κακοδιαχείριση του αγώνα απο το σωματείο στρεφόμενοι κατα της
ομοσπονδίας και των εκπροσώπων της. Πραγματικά αναρωτήθηκα εκείνη την περίοδο αν
τα σωματειακά στελέχη έχουν συναίσθηση των νομικών ευθυνών τους και γνώση του
νόμου που τους δεσμεύει.
Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της όμως και η ζωή συνεχίστηκε. Βαρέως το έφερε το
σωματείο. Ακολούθησε το μέλος με βρίσιμο, απαξίωση και απειλή: θα είναι
κρίμα να μη γίνει το pwc για χάρη του βεζύρη και των σφουγγοκολάριών του...πες στο προεδρείο να μετριάσει την φιλαργυρία του αλλιώς δεν θα το ξεχάσουμε σε καμιά
απογείωση ποιός έκανε την κουτσουκέλα… και αφιέρωση ειδικού άσματος: Λεμπέσης
Γιάννης, Μήπως;;; Μήπως εγώ είμαι τρελός που όλα στραβά τα βλέπω και που σωτήρες
και σοφούς πλέον δεν τους αντέχω Μήπως είμαι καχύποπτος που πίσω απ΄τις βιτρίνες
βλέπω μονάχα ψέματα απάτες και κομπίνες Μήπως είμαι παράξενος που δε μπορώ
ανθρωπάκια να δίνουν και τη μάνα τους για λίγα ψιχουλάκια Μήπως είμαι απροσάρμοστος
που λέω τόσα όχι και που δεν τσίμπησα ποτέ στων δήθεν την απόχη Μήπως είμαι
κακόπιστος που βλέπω υποκρισία σ΄αυτούς που τάχα για καλό γινήκανε εξουσία Μήπως
κακώς αισθάνομαι οργή και απορία που βλέπω αλλού το έγκλημα κι αλλού την τιμωρία
Μήπως είμαι συνένοχος που δε βροντοφωνάζω και μόνο συμπεράσματα μου φτάνει για να
βγάζω
Συκοφαντία, απαξίωση απειλές και μάλιστα από τον πλέον ευεργετημένο από τα λεφτά
όλων μας…Αυτόν που έχεις για βιτρίνα σε κάνει και ντρέπεσαι.
Για χρόνια δοκίμαζε την υπομονή μου και την διάθεση να καταλάβω και να δικαιολογήσω
τις διάφορες αντιαθλητικές συμπεριφορές οταν πχ το 2024 αμφισβήτησε τον αρχηγό
της ΕΟ και την ΕΑΠ για την επιλογή του και τον ειρωνευόταν σε δημοσια γκρούπ. Όταν το
PG Comps με 45 αθλητές απο όλη την Ελλάδα το μετέτρεψε σε αρένα διαδυκτιακού
μπούλινκ και συκοφάντησης οτι «κλέβει» στον αγώνα (αλλά βέβαια αρνήθηκε να κάνει
επίσημη αναφορά όταν του ζητήθηκε ούτε ζήτησε συγγνώμη όταν φάνηκε ότι
συκοφαντούσε) Παρόλα αυτά κανείς απο τους σφουγκοκωλάριους ή το φιλάργυρο
προεδρείο δεν εμπόδισε τη συμμετοχή και χρηματοδότησή του για την αποστολή
του 2025 οπου πληρώθηκαν όλα του τα έξοδα Αναρωτιέται αν είναι απροσάρμοστος που
λέει τόσα όχι... στην επιχορήγηση πάντως ΝΑΙ είπε και μια χαρά ξόδεψε τα λεφτά των
φιλάργυρων.
Θορυβήθηκα πολύ με το πόστ αυτό και με τις κατηγορίες. Ήθελα να κάνω την αναφορά
αμέσως. Ο τότε πρόεδρος της εαπ μου είπε οτι τον επέπληξε και οτι το κατάλαβε και θα το
πάρει πίσω. Περίμενα δυο μηνες αλλά το ποστ ήταν εκεί. Πάλι ευκολόπιστη ήμουν.
Και προχώρησα στην προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία: Έγγραφη ενημέρωση του ΔΣ και
ομόφωνη απόφαση παραπομπής. Μέχρι να υλοποιηθεί η εξέταση του και η απόφαση
κανένα αίτημα που τον αφορά δε θα ικανοποιηθεί .Είναι ανήθικο να πηγαίνει με την δική
μας έγκριση σε open αγώνες να εκπροσωπεί τη χώρα και να βρίζει την ομοσπονδία . Όταν
είδε την επιστολή αμέσως την έπεσε σε αυτόν που του είχε ζητήσει να μας ενημερώσει και
τον κατηγόρησε ότι έκανε αυτός την αναφορά. Ως ώριμος ενήλικας αφαίρεσε από το
γκρουπ όσους θεωρήθηκαν υπεύθυνοι συνυπεύθυνοι και φιλικά προς εμένα ή την
ομοσπονδια προσκείμενοι Και έτσι το pg comps των 45 αθλητών που συμμετείχαν για να
επικοινωνούν θέματα αγώνων έγινε προσωπικό τερέν για την κατήγορία και να διασυρμό
θεσμών εκπροσώπων και νόμιμων διαδικασιών Μαζί με τους δικούς σφουγγοκωλαριους
βέβαια -που έβγαλαν συμπληρωματικά, τα δικά τους απωθημένα και λύματα για εμάς τους
αχρείους της εξουσίας. Όχι , ο φίλος μου ο καρασίμος και ο άλλος ο 'έτσι ο αλλιώς, δε μου
είπαν ποτέ τίποτε ....θέλησαν να προστατεύσουν και εμένα και το παραπεντε από τέτοια
αχρειοτητα ...Και ναι ούτε σκέφτονται όλοι ούτε λειτουργούν με κουτσομπολιό ίντριγκες και
χαλασμένο τηλέφωνο.
Η σύγκληση έκτακτης συνάντησης της επιτροπής για το θεμα ήταν μεγάλη έκπληξη για
μένα αφού εκεί ρωτήθηκα με ποιο … δικαίωμα έκανα αναφορά, μου ζητήθηκε να την πάρω
πίσω ! κατηγορήθηκα οτι διχάζω τον κόσμο, οτι μπορεί μελλοντικά να κάνω αναφορά και
την ίδια την εαπ!!! Τέθηκαν εν ολίγοις σοβαρά θέματα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου
κάτι που με εντυπωσίασε τόσο απο τους παλιούς συνεργάτες που με ξέρουν πάρα πολύ
καλά, όσο και απο τους νεότερους Δηλ μου ζητήθηκε να ανεχτώ την επίθεση, να μην
αντιδράσω και να ζητήσω και συγνωμη...Δεν ξέρω αν το ότι είμαι γυνάικα τους έδωσε αυτό
το δικάιωμα, αλλά ήταν μια άδικη επίθεση. Αμέσως παραιτήθηκα, χωρίς δεύτερη σκέψη
Την επόμενη μέρα ξεκαθάρισα στον αθλητή τι ακριβώς εγινε για να μην κατηγορεί λάθος
άτομα και μου απάντησε ότι τον συκοφαντω ότι έχω καταστρέψει το ελληνικό παραπέντε
και μου πρότεινε να παραιτηθώ.
Κάποιοι λένε οτι κάθε τεράσ-τιος αθλητής όπως είναι ιδιαίτερος και πρέπει
να τον ανεχόμαστε...Τι ιδιαιτερότητα έχει που πρέπει να ανέχομαι να μου συμπεριφέρεται
έτσι, δεν έχω καταλάβει. Εγώ στα 56 μου κάτι τέτοια παιδιά τα λέω ανάγωγα και ασέβαστα.
Και έτσι άρχισε ο καυγάς, που λέει και το ρητό...
Αφενος η ομοσπονδία δικαιολογημένα συσπειρώθηκε γύρω απο το άθλημα και έβαλε τα
πάντα στο μικροσκόπιο και αφετέρου οι παρεξηγήσεις η παραληροφόρηση και οι φήμες
γέμισαν πάμπολες σελίδες με ψέματα και αερολογιες Πίσω απο το πληκτρολόγιο ούτε
ευθύνη έχεις ουτε αποφάσεις παίρνεις ,,,είναι ευκολο να γράψεις ότι θές, να πεις ή να
κατασκευάσεις την ιστορία όπως σε βολεύει για να φτιάξεις το αφήγημά σου για να
καταστρέψεις κάποιον ή να σωθείς
Υπάρχουν, λέει μια από αυτές τις αφηγήσεις ,διασταυρωμένα στοιχεια ότι όλα έγιναν
επειδή δεν έγινα ΔΑ στο πρωτάθλημα Πάντα με εκπλήσσει η άμετρητη κακια και
βλακεια...έχοντας σοβαρό θέμα υγείας από τις αρχές του 2025 και με μεγάλη πιθανότητα
να μην είναι καν παρούσα στον αγώνα (τελικά πήγα στην 3η βδομάδα ανάρρωσης μου
από σοβαρότατο χειρουργείο) όλη μου η έννοια ήταν να γινω Δα...Ασχολούμε πάρα πολλά
χρόνια και έχω χορτάσει απο θέσεις και ευθύνες, δεν είμαι καινούρια. Να τα αποφύγω
θέλω πια και όσοι ήταν κοντά μου το ήξεραν καλά.
Απορώ , τα ίδια τα γεγονότα ,οι τόσοι αθλητές που ήταν παρόντες ,όλοι όσοι βοηθήσαμε
στον αγώνα, δεν ξέρουμε, δεν αντιληφθήκαμε το τι γινόταν, ο δικός μου εγωισμός είναι η
πιθανή εξήγηση;; Το θέμα είναι πώς τα έμαθε η ομοσπονδία ή πώς αντέδρασε ο θεσμός ή
τι έκανε το σωματείο; Σας απασχολώ εγώ που ήμουν και πέρσι και πρόπερσι και
παραπρόπερσυ εκεί ,που είμαι εδώ και δεκαετίες παρούσα και εθελόντρια στους
ελληνικούς αγώνες ή το τι έκανε εν τέλη το συγκεκριμένο και νεοεμφανιζόμενο σωματείο
για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε;
Κάτι που με ρωτάνε όλοι είναι γιατί ασχολούμε ακόμα και γιατί δεν παραιτήθηκα και από το
ΔΣ της ΕΛΑΟ. Καταρχήν να πω ότι όταν η ΕΑΠ μειώθηκε αριθμητικά και έμειναν μόνο δύο
τους είπα ότι αν ήθελαν να συνεχίσουν θα μπορούσα να επιστρέψω στην ΕΑΠ ώστε να μη
διαλυθεί και να συνεχίσουμε. Γιατι όλοι ζητήσαμε κάποτε την ψήφο των σωματείων και
έπρεπε να την τιμησουμε και να αντεχουμε στα δύσκολα να βλέπουμε τα λάθη και να
βοηθάμε να διορθωθούν Εθελοντές έιμαστε πάντα και στα σωματεία μας και παραπάνω
Είπαν ότι θα το σκεφτούν ή θα στείλουν παραίτηση αλλά δεν απάντησαν για πολύ καιρό
και έτσι καταλάβαμε οτι δεν υπάρχει πια επιτροπή
Κάποιοι σχολίασαν οτι το κλίμα είναι πάρα πολύ τοξικό στα βαιμπερ γκρουπ που
δημιουργήθηκαν -για τον δικο του σκοπό το καθένα- και δίκαζαν την υπόθεση στο
παλλαϊκό παραπεντοδικαστηριο. Μεχρι και κάτι ξεχασμένες νίκες αλεξοπούλες αρχισαν να
αγορέυουν μετά από χρόνια στο σκοτάδι που μόνοι τους δημιούργησαν…δεν
ξαφνιάστηκα,στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται…
Βασιλευομένης της κακοπιστίας της καχυποψίας ακόμα και αυτή η πρόθεση διατήρησης
της ΕΑΠ ευτελίστηκε ως πρόθεση για ...κολωτουμπα, Δηλ δεν είναι επιθυμητό να
συνεχίσουμε να έχουμε κάποιους εκλεγμένους ανθρώπους για να λύσουμε τα θέματα που
προέκυψαν και να συνεχίσουμε σαν αθλημα. Για κάποιους είναι.
Έχω αποφασίσει να συνεχίσω, γιατι μπορώ. Γιατί έχω ευθύνες απέναντι σε σωματεία και
αθλητές και θέλω να στηρίξω και να βοηθήσω. Ζήτησα την ψήφο των σωματείων και την
πήρα Με ψήφισαν για να αντέχω και να προσπαθώ όχι για να τα παραταω. Μέχρι το 2028.
Μετά βλέπουμε. Η παρουσία μου στο ΔΣ και η στάση μου που τόσο την έχουν κάποιοι
δαιμονοποιήσει, είναι απλη. Και αυτονόητη και όποιος έχει πάρει ποτέ του θέση ευθύνης
την καταλαβαίνει, οι άλλοι απλά σπάνε αυγά από το πληκτρολογιο. Ψηφίζω ναι σε ότι είναι
νομιμο και σύμφωνο με τους κανονισμούς και νόμους. Τόσο απλό. Γενικά το να ανήκεις και
να συμμετέχεις έχει δεσμεύσεις δυσκολίες και ευθύνες. Όταν είσαι one man show μπορείς
να αποφασίσεις μόνος σου . Όταν ανήκεις είσαι το 1/Χ του συνόλου.
Το άθλημα είναι εδώ, με νομικό πλαίσιο που μας αρέσει ή δεν μας αρέσει. Με
εκπροσώπους νόμιμα εκλεγμένους που τους συμπαθούμε ή όχι, έχουν όμως επίσημο
ρόλο. Μονο συμμετέχοντας και γνωρίζοντας απο μέσα τα πράγματα μπορεί να γίνει κάτι.
Το πιο ευκολο είναι να φεύγεις στα δύσκολα και το πιο δύσκολο είναι να προχωράς
μπροστά σε λύσεις και με ενέργειες. Η διάδοση της απαξίωσης και η προτροπή στην
απραξία, ως τιμωρία του θεσμού, είναι μια καταστροφική πρακτική -δοκιμάστηκε και
παλιότερα με παταγώδη αποτυχία-και όσοι την χρησιμοποιούν χειρίζονται τα θύματά τους
για να τους κλέβουν την ενέργεια και το καθαρό μυαλό. Ευτυχώς λίγοι πείθονται πια ή για
λίγο.
Πήρε ο άλλος ο ινστράκτορας τον θεσμό τηλ να δικαιολογηθεί ότι όλα έγιναν λέει γιατί από
το 2017 και μετά οι σχολες δεν είχαν ενημέρωση. Άκου τώρα πώς μου πατανε τον κάλο…
σαν γραμματέας της ΕΑΠ 2017-2024 έχω αρχείο παρουσιάσεων ΌΛΩΝ των ετήσιων
συναντήσεων με τις σχολές -εκτός από τον κοβιντ εποχή και από την αρχή της 3ης θητείας
μου - το 2025 δηλ- Τις επισύναψα σε ένα μαιλ και του τις έστειλα επί τόπου … Υπήρχε
πολύ αναλυτική ενημέρωση βέβαια!!!Δε φταίω αν κάποιος /κάποιοι δεν καταδεχονταν να
συμμετέχουν. Που δε διάβαζαν τα Μάιλ τους, που μας αγνοούσαν. Άλλη φορά να μη λεει
λοιπόν κανείς οτι η ΕΑΠ φταίει, γιατί η ΕΑΠ λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ. Να λεει στον θεσμό ότι
δε γουστάρει τη ραπανου. Και καλά κάνει και δε την γουστάρει, γιατί αντιπροσωπεύει το
αντίθετο από ότι αυτός πρεσβεύει ..Σοφό είναι να κάνει κάποιος τη δουλειά του στην
παραλία και μην ανακατεύεται στα διοικητικά, αν δε τα παει καλά με θεσμούς τα σωματεία
και τα στελέχη....Υπάρχουν οι νομάδες που γυρίζουν απο σωματείο σε σωματείο, ιδρύουν
ή διαλύουν,κακολογούν οταν δε τους κάνουν τα χατίρια και όταν δεν τους κάθεται η
διοίκηση...Σωματεία υπάρχουν πολλά για να γυρνοβολάμε , ομοσπονδία όμως είναι μια ,
εεε;
Αν όντως θέλει κάποιος να βοηθήσει αθλητικά ,να αναλάβει ευθύνες σε αγώνες ,να
οργανώσει με το σωματείο του , να βοηθήσει εθελοντικά. Αλλιώς ας κάνει την εργασία του.
Θα κάνει λέει ο κόσμος και τα σωματεία σαμποτάζ παραπεντοαγώνων. Πώς θα βοηθήσει
αυτό ;;;Το πρωτάθλημα δεν είναι τερέν αντιπαραθέσεων ή παιχνιδι αλλά η πιο σημαντική
διοργάνωση σε ενα άθλημα. Αν ο κόσμος δεν το θέλει, δεν θα γινει. Ποιος θα χάσει, η
ομοσπονδία ή το άθλημα ,οι αθλητές και τα σωματεία;;; κάποτε ένας φίλος παλιος
αξιοσέβαστος και βαθιά σκεπτόμενος μου έλεγε ότι η ταφόπλακα των αγώνων ήταν ο
διαδικτυακός ως αγώνας ,όλοι εκεί μετριουνται και δεν νοιάζονται για την δια ζώσης
αναμέτρηση. Φυσικά είχε δίκιο και οι αγώνες από χρόνια τώρα όσο καλοί και να ήταν, δεν
είχαν κόσμο. Τώρα βέβαια μετά από μια άψογη συνεργασία με το τοπικό σύλλογο πάμε
εμπεσο με 67 πληρωμένους αθλητές, νοικοκυρεμένα πράματα από 10 μέρες πριν . Τόσα
χρόνια πληρωνα 300αρια μήνες πριν για να παω σε έναν αγώνα έξω, αδιαμαρτύρητα.
Εδώ γράφόμουν και αν μου καθόταν ο καιρός ή το πρόγραμμα πήγαινα, αν οχι πήγαινα
άλλου. Και μέεεεεσα οι διοργανωτές και αγώνες, με 25-35 συμμετοχές. Και έτσι, κανείς δεν
ήθελε να οργανώσει αγώνες. Γιατί ο κοσμος δε πήγαινε. Οι πραγματικές αιτίες είναι πολύ
πιο βαθιές από το απλοικό και ευκολο φταιέι η γιώτα , ο θεσμός κτλ Μην κοροιδευόμαστε ,
απλά θέλει δουλειά και η δουλειά έιναι πιο δύσκολη από την απαξίωση και τον μηδενισμο.
Τελικά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και αν το καλοσκεφτεί κάνεις από εμάς εξαρτάται αν σε
καλο θα μας βγει .Κουνηθήκαμε κλειδωνιστήκαμε, αστοχήσαμε κιόλας, δηλητηριώδη αέρια
βγήκαν στην επιφάνεια, απωθημένα, κακίες και προσωπικά .Φυσιολογικά πράματα δηλ.
Ας κάνει ο καθένας ότι μπορεί, άλλος διοίκηση, άλλος πτήσεις, άλλος διοργανώσεις, άλλος
εκπαίδευση, άλλος εμπόριο, δε χρειάζεται να είμαστε σε ολα αρχηγόπουλα. Να κρατάμε
την θέση μας. Να σεβόμαστε και να εμπιστευόμαστε ανθρώπους και να σκεφτόμαστε αν
αυτό που λέμε είναι χρήσιμο ή λόγια του αέρα και κουτσομπολιό . Να συνεργαζομαστε.
Το άθλημα δεν κινδυνεύει από ελέγχους, όρια , αλλαγές και θεσμικές παρεμβάσεις.
Κινδυνεύει από τοξικούς χαρακτήρες,παρασκηνιακές ίντριγκες, “παρέες” που νομίζουν ότι
είναι κράτος εν κράτει, ανθρώπους που μπερδεύουν το άθλημα με το εγώ τους, και όσους
χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο για να ασκούν “εξουσία”.
Εν κατακελίδι και για να μην υπάρχει απορία : θα συνεχίσω να υπηρετώ το άθλημα με
καθαρότητα, συνέπεια και αξιοπρέπεια — όπως κάνω από παλιά.
Τα λέμε στον Εμπεσό
GiotaR

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 292

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες