Ημερομηνία Κυρ Σεπ 27, 2020 10:49 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Αγγελίες Αγγελίες εξοπλισμού

Αγγελίες εξοπλισμού

UP Kantega XC2 M

Οι πωλήσεις και οι αγορές μέσα από αυτό το φόρουμ δεν σχετίζονται με την ιστοσελίδα sky.gr και δεν αποφέρουν κανένα έσοδο ή άλλο όφελος για το sky.gr. Οι πωλητές και οι αγοραστές είναι οι αποκλειστικοί απολύτως υπεύθυνοι για τις συναλλαγές.

Συντονιστές: sarropoulo, Moderators

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πωλήσεις και οι αγορές μέσα από αυτό το φόρουμ δεν σχετίζονται με την ιστοσελίδα sky.gr και δεν αποφέρουν κανένα έσοδο ή άλλο όφελος για το sky.gr. Οι πωλητές και οι αγοραστές είναι οι αποκλειστικοί και απολύτως υπεύθυνοι για τις συναλλαγές. Το sky.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συναλλαγές και τα προϊόντα που αναφέρονται στις συζητήσεις που ακολουθούν. Συμμετέχοντας στις συζητήσεις δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και έχετε αποδεχθεί τους όρους αυτούς.

UP Kantega XC2 M

Δημοσίευσηαπό K1 » Τετ Αύγ 05, 2020 11:12 am

Πωλείται UP Kantega XC2 Μ 80-115 Κιλά με 100 περίπου ώρες σε άριστη κατάσταση, είναι πολύ προσεγμένο (δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε εκπαίδευση και SIV) και είναι χωρίς σκισίματα μπαλώματα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει πετάξει σποραδικά για 6 περίπου ώρες για συντήρηση επειδή πετάω με άλλο παραπέντε. Υπάρχει και σχετικό τεστ που επιβεβαιώνει την κατάσταση της πτέρυγας.

Τιμή 500 €
Τάχος Οικονόμος
Τηλ 6972217122

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
K1
DHV1
 
Δημοσ.: 5

Επιστροφή στην Αγγελίες εξοπλισμού

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

cron