Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
Δύο Airwave στο παγκόσμιο βάθρο

Συγχαρητήρια στον Bruce Goldsmith που πέταξε με το Magic FR 3, και στην Harmony Gaw με το Magic 4, για την επιτυχία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλεξ. πλαγιάς 2007 που μόλις τελείωσε στη Μανίλλα της Αυστραλίας.
Σε πέντε σκληρά τάσκ μέσα στις δύο εβδομάδες της συνάντησης ο Bruce κέρδισε την πρώτη θέση και ήταν ο μόνος από τους 150 πιλότους που έφτανε στο γκολ κάθε μέρα. Η Harmony έφερε την 3η θέση στις γυναίκες με Magic4 small.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας πιλότος κερδίζει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα με ένα αλεξίπτωτο που σχεδίασε ο ίδιος. Το FR3-24 που πετούσε ο Bruce ήταν ακριβώς το στάνταρ μοντέλο παραγωγής και όχι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρωτότυπο. Οι εξαιρετικές επιδόσεις αυτής της πτέρυγας σίγουρα βοήθησαν τον Bruce στο δρόμο της επιτυχίας. Ιδέες που συχνά προέρχονται από αγωνιστικές πτέρυγες επηρεάζουν ολόκληρη την γκάμα της Airwave, από τα εκπαιδευτικά έως και τα διθέσια αλεξίπτωτα, έχοντας σε παραγωγή μία σειρά από πτέρυγες που συνεχώς κερδίζουν έδαφος στην αγορά.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μας,
Team Airwave
AIRWAVE - the choice of champions
7 WORLD champions
7 EUROPEAN champions
over 100 national champions

Στην Ελλάδα (από τον Ιανουάριο του 2007) εκπροσωπείται από τον αναγνωρισμένο εκπαιδευτή της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας Θανάση Σμύρη, πού έχει στο ενεργητικό του 17 χρόνια πτητικής καριέρας με πολλούς αγώνες και εκπαιδευτικά προγράμματα. www.airwave.gr