Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

cumulusΗ  Cumulus Paragliding σε συνεργασία με τον πιλότο της Sky, Tomas Lednik, διοργανώνει και για φέτος σεμινάριο εκτάκτων πτητικών συμβάντων - SIV που θα διεξαχθεί στην λίμνη Οχρίδα των Σκοπίων από τις 1.5.- 6.5.2012.

Η τοποθεσία αυτή θεωρείται από τα ιδανικότερα μέρη στα Βαλκάνια για τέτοιου είδους ασκήσεις, λόγω της  επικρατούσας διεύθυνσης άνεμου, δυνατότητας απόκτησης μεγάλου ύψους και φυσικά λόγω του γλυκού καθαρού νερού που δεν βλάπτει τον εξοπλισμό.Για φέτος έχουμε προσθέσει στο πρόγραμμα και εξειδικευμένο SIV για τους πιλότους παραμοτέρ. Ο κάθε πιλότος PPG, φορώντας έναν εξομοιωτή του paramotor, θα μπορεί να δοκιμάσει την συμπεριφορά του εξοπλισμού του σε διάφορες μανούβρες ακόμα και σε χρήση εφεδρικού αλεξιπτώτου.εν βλάπτει τον εξοπλισμό.

Τα βασικά πλεονεκτήματα.

  • Ίδια η τοποθεσία
  • Μεγάλη εμπειρία στις διοργανώσεις SIVκαι αναμφισβήτητη ικανότητα του TomasLednikως πιλότου acro

Τι προσφέρουμε

  • Όλοι οι πιλότοι θα εξοπλιστούν με φουσκωτά γιλέκα-σωσίβια τα οποία δεν περιορίζουν τον πιλότο στις κινήσεις στην διάρκεια της πτήσης και ενεργοποιούνται αυτόματα σε περίπτωση επαφής με το νερό.
  • Αδιάβροχα VHFεξοπλισμένα με ακουστικά τα οποία τοποθετούνται στο κράνος για καλύτερη επικοινωνία
  • Με την λήξη του σεμιναρίου ο κάθε πιλότος θα λάβει ηλ. αρχείο με το βίντεο όλης της διοργάνωσης και με όλες προσωπικές του πτήσεις.
  • Βεβαίωση συμμετοχής με αναγραφή όλων των εκτελεσθέντων ασκήσεων

Λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός Μαρτίου.

Info: Σάββας Κακουλίδης             6977323489