Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

airdesign_logo_schrift_h60Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Αυστριακή εταιρία αλεξιπτώτων πλαγιάς Airdesign. Η εταιρία αυτή ιδρύθηκε από τον σχεδιαστή Stephan Stiegler και από τον Martin Gostner.

Ο Stiegler άρχισε να πετά το 1987 ως test pilot στην εταιρία Prodesign. Το 1995 έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στην Ιαπωνία. Λίγο μετά την επιτυχία του άρχισε να δουλεύει στην εταιρία UP και από το 2000 έως τις αρχές του 2010 υπήρξε ο κύριος σχεδιαστής της, σχεδιάζοντας όλη την γκάμα αλεξιπτώτων της UP.

 



O Martin Gostner ξεκίνησε το 1986 σε ηλικία 16 ετών να πετά. Δάσκαλος του υπήρξε η μητέρα του. Το 1995 εργάστηκε στην Prodesign ως lightweight test pilot, καθώς επίσης και στον τομέα επισκευής και ελέγχου αλεξιπτώτων. Μετά από 5 χρόνια ταξίδεψε στη Νέα Ζηλανδία και δούλεψε ως εκπαιδευτής αλεξιπτώτου πλαγιάς. Από το 2000 έως το 2011 δούλευε στην εταιρία Airwave ως γενικός διευθυντής για τις διεθνείς πωλήσεις και γενικός υπεύθυνος ελέγχου παραγωγής αλεξιπτώτων.

Στις αρχές του 2011 οι δυο τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Airdesign, η οποία ξεκίνησε πολύ πετυχημένα χάρις στο EN-D Pure και το low-end EN-B Vita. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το high-end EN-B Rise που θεωρείται ένα από τα πιο προηγμένα αλεξίπτωτα στην EN-B κατηγορία.

Η Air-Design είναι μια πολλά υποσχόμενη νέα εταιρεία καθώς είναι από τις ελάχιστες εταιρίες όπου ο σχεδιαστής είναι και test pilot, έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάζει τα πρωτότυπα και να επεμβαίνει στο σχεδιασμό όπου νομίζει πως χρειάζεται βελτίωση.

Αυτή τη στιγμή η γκάμα της περιλαμβάνει τα:
• Pure EN-D για έμπειρους πιλότους αγώνων και μεγάλων αποστάσεων,
• Rise High- End EN-B για μέσους πιλότους XC,
• Vita Low-End EN-B το οποίο είναι ιδανικό για αυτούς που τελείωσαν τη σχολή και ψάχνουν για το πρώτο τους αλεξίπτωτο που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους πτήσεις XC με ασφάλεια και σιγουριά. Είναι επίσης κατάλληλο και για paramοter,
• Fox, ένα αλεξίπτωτο speedrider για αυτούς που συνδυάζουν το αλεξίπτωτο και το σκι, και
• Susi, ένα αλεξίπτωτο fun και freestyle για αυτούς που βλέπουν την fun πλευρά του αλεξιπτώτου πλαγιάς και όχι μόνο.

Μέχρι το καλοκαίρι η εταιρία θα προσθέσει στην γκάμα της ένα εντελώς καινούργιο EN-C, καθώς επίσης και ένα Tandem. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δύο δημιουργών της εταιρίας, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των αλεξιπτώτων είναι κορυφαίας ποιότητας και η μέθοδος κατασκευής από τις πιο σύγχρονες. Για αυτό άλλωστε δίνουν εγγύηση στα προϊόντα τους και αναλαμβάνουν την ολική αντικατάσταση σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Όσοι πιλότοι παραγγείλουν μέχρι 31 Ιανουαρίου ένα νέο αλεξίπτωτο θα έχουν έκπτωση 10% και θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα σάκο για μάζεμα κυψέλη-κυψέλη, ένα speed arm, ένα ανεμούριο, ένα μπλουζάκι της εταιρίας, ένα καπέλο και ένα τσαντάκι μέσης (μπανάνα). Κάθε νέο αλεξίπτωτο συνοδεύεται με εξωτερικό σάκο, εσωτερικό σάκο, ιμάντα σύσφιξης, repair kit, speed system και θήκη για τους ιμάντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αλεξίπτωτα και τα υπόλοιπα προιόντα της εταιρίας μπορείτε να επισκεφθείτε το site
http://www.ad-gliders.com

Για παραγγελίες ή απορίες επικοινωνήστε στα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Facebook: Airdesign Hellas
Ρήτας Απόστολος 6971560900