Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
alt
 alt

PARAWING


Αγαπητοί φίλοι του αλεξίπτωτου πλαγιάς.
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι αντιπροσωπεύουμε για όλη την Ελλάδα την κορυφαία γνωστή γερμανική εταιρία parapente SWING http://www.swing.de  καθώς επίσης και την περίφημη ελβετική PARATECH http://www.paratech.ch 
 
Και οι δυο εταιρίες είναι στο χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς εδώ και πάρα πολλά χρόνια - από το 1988 -  και έχουν αποδείξει ότι είναι σε θέση να κατασκευάζουν parapente υψηλών επιδόσεων με άριστη ποιότητα υλικών και πάνω από όλα να παρέχουν ασφάλεια πτήσης στον πιλότο.
Εαν σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα μας σας ανακοινώνουμε ότι για λέσχες και σχολές κάνουμε προσφορά πακέτου εξοπλισμού parapente η και μεμονωμένων προϊόντων μας με ασυναγώνιστες τιμες.
Μεγάλο ενδιαφέρον για σχολές έχει το νέο ARCUS 6  της SWING με τεστ πλοϊμότητας 1/ 1-2 καθώς επίσης και το P-44 της PARATECH  με τεστ πλοϊμότητας  1-2
Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας  

Χαιρετισμούς σε όλους σας
 
Parawing  http://www.parawing.eu/greece.html
Κωνσταντακης Ζαχαριας
Κάτοχος Parawing Paragliding και εκπαιδευτής αλεξιπτώτου πλαγιάς (fly center kreta)
Τηλ.Ελβετία 0041 78 7606360
Τηλ.Ελλάδα 6946 382454 (Καλοκαίρι)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.