Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η  Αερολέσχη Αρτας την Κυριακή 28 Μαρτίου 2004 στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ με θέμα:ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ-ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ.
Η συμμετοχή των αθλητών που ασχολούνται με το αλεξίπτωτο πλαγιάς ήταν πραγματικά κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε, η αντίδρασή μας όμως ήταν άμεση και αποτελεσματική γεγονός το οποίο σχολιάστηκε θετικά από όλους τους παρευρισκομένους. Εκτός από ένα σωματείο το οποίο ήθελε γραπτή πρόσκληση για να συμμετέχει, όλα τα υπόλοιπα ήταν μαζί μας και μας στήριξαν έστω και τηλεφωνικά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ομιλητές:
ΒΑΡΔΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Β΄ Επιμελητή Χειρουργό Ορθοπεδικό
ΣΜΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Εκπαιδευτή ΕΛ.Α.Ο
ΠΟΛΥΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Α΄ Επιμελήτρια Αναισθησιολογίας

Τους πιλότους Α.Π. Χήτο Βασίλη και Ζώη  Γιάννη που μίλησαν για το ατύχημά τους και την μεταβατική περίοδο που ακολούθησε, καθώς και όλους όσους – πιλότους και μη – που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ηταν άλλη μία πρωτοποριακή εκδήλωση για τον χώρο μας μετά τις πτήσεις με διπλό Α.Π. στην οποία το οικονομικό βάρος έπεσε εξολοκλήρου στην ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ.

Θα είμαστε σύντομα κοντά σας με μια άλλη πρωτοποριακή για τον χώρο εκδήλωση.

Με τιμή

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ