Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.
Σας προσκαλούμε και φέτος στα πανέμορφα Τέμπη του Νέστου, στις εκδηλώσεις της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ξάνθης στις 25 & 26 Αυγούστου, που πραγματοποιούνται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για εκδηλώσεις γνωριμίας με διάφορα αθλήματα όπως Beach Soccer, καγιάκ με δωρεάν κατάβαση του Νέστου για περιορισμένο αριθμό ατόμων (πληροφορίες-κρατήσεις για το καγιάκ στο 2541062488), τοξοβολία και φυσικά το αλεξίπτωτο πλαγιάς που μας αφορά (πληροφορίες για το αλεξίπτωτο στο 6973628709 Ξάνθος) .
Εκτός την ημερήσια ψυχαγωγία ακολουθεί νυχτερινή διασκέδαση με συναυλίες:
Σάββατο 25 Βόρειος Ήχος
Κυριακή 26 Μιχάλης Χατζηγιάννης
Από το χωριό Γαλάνη όπου γίνονται οι εκδηλώσεις, μέσω ασφαλτοστρωμένης διαδρομής 10 χλμ, φτάνουμε στην κορυφή σε υψόμετρο 900μ με επιλογή δύο απογειώσεων. Η μεταφορά γίνετε δωρεάν με οχήματα της νομαρχίας.
Για διανυκτέρευση υπάρχει camping στα Τέμπη της Γαλάνης σε παραποτάμιο δασύλλιο με πόσιμο νερό, ντουζιέρες και χημικές τουαλέτες καθώς επίσης και ξενοδοχεία όπως εν.δωμάτια Νεφέλη του Νέστου 6974974154 και Φιλοξένια 2541093919 στους Τοξότες, πολύ κοντά στο χώρο των εκδηλώσεων.
Για φαγητό υπάρχουν καλές ταβέρνες και σουβλατζίδικα στην περιοχή. Επίσης επιτρέπεται το barbecue στο χώρο του camping.