Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

eap-civlΗ ΕΑΠ ενημερώνει σχετικά τις ασφάλειες και τους αγώνες του 2011.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν ασφάλεια αστικής ευθύνης.

  www.e-a-p.gr

Η διάρκεια των ασφαλίσεων που παρουσιάστηκαν πρόσφατα έχουν διάρκεια 12 μηνών και δεν θα παρέχονται πλεόν από τους διοργανωτές. Θα πρέπει οι αθλητές είτε ατομικά είτε μέσω του σωματείου τους να κανονίσουν για την ασφαλιστική κάλυψη.

Η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης σχετικά με τις δυνατότητες ασφάλισης, ενημερώνουμε τα σωματεία και τους αθλητές ότι πλέον οι διοργανωτές των αγώνων δεν θα είναι υπεύθυνοι για την παροχή ασφαλίσεων στους συμμετέχοντες.

Θα πρέπει οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αγώνες να ασφαλιστούν για αστική ευθύνη είτε μέσω του σωματείου τους (για την περίπτωση της Interlife), είτε ατομικά στην ασφαλιστική εταιρία που επιθυμούν (π.χ. ΑΧΑ). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια αστικής ευθύνης για τον κάθε αθλητή που επιθυμεί να συμμετέχει στους αγώνες του 2011, και θα πρέπει ο αθλητής να προσκομίσει κατά την εγγραφή του αποδεικτικό έγγραφο της ασφάλισης.

Η ασφάλειες που έχουν παρουσιαστεί από την ΕΑΠ έχουν διάρκεια 12 μηνών. Παρακαλούμε για την έγκαιρη οργάνωση των αθλητών καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης από τους διοργανωτές των αγώνων.

Ειδικά για την ασφάλεια της Interlife (κόστος 15€ / χρόνο) θα πρέπει τα σωματεία να στείλουν μέχρι τις 20 Μαΐου κατάσταση με τους αθλητές τους που επιθυμούν να ασφαλιστούν και να έχουν καταβάλει στον λογαριασμό της ΕΛΑΟ τα ασφάλιστρα.

Το σχετικό άρθρο