Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

aefip2010Η ΑΕΦΙΠ, με έγκριση της ΕΛ.Α.Ο., διοργανώνει αγώνα απόστασης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για το 2010 (δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο πιλότοι με δίπλωμα ΠΛ) και προσκαλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν.

Ο αγώνας θα διαρκέσει από το Σάββατο 22 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2010 (τριήμερο Αγίου Πνεύματος) και θα πραγματοποιηθεί στις Πλαταιές. Οι εγγραφές των αθλητών θα πραγματοποιηθούν στο παλαιό Δημαρχείο των Πλαταιών το Σάββατο 22 Μαΐου μεταξύ 9:00-11:00 και η συμμετοχή του κάθε αθλητή ανέρχεται στο ποσό των 30€. Οι πιλότοι που θέλουν να πετάξουν εκτός αγώνα θα μπορούν να έχουν όλες τις παροχές των συμμετεχόντων (μεταφορές, περισυλλογές, καθημερινό πρόχειρο γεύμα, χάρτης, t-shirt, κτλ), με την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους στη Γραμματεία.

Στα πλαίσια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί επίσης δίωρο σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στους αγώνες απόστασης αλεξιπτώτου πλαγιάς» τη Κυριακή 23 Μαΐου (9:00-11:00) στο παλαιό Δημαρχείο των Πλαταιών. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ελεύθερη για όλους και εισηγητής θα είναι ο Βαγγέλης Σταμέλος.