Αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding, νέα, συζητήσεις, σχολές
Καλωςήρθατε στο sky.gr. Από το 2000 προσφέρουμε το πιο πλήρες περιεχόμενο για αλεξίπτωτο πλαγιάς, παραπέντε, paragliding στην Ελλάδα.

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε στο φόρουμ και αφορά την εξεύρεση χορηγών για την Εθνική Ομάδα που θα συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 στη Γαλλία.

Εν αναμονή του πανευρωπαικού πρωταθλήματος αλεξιπτώτου πλαγιάς, που θα γίνει στη Γαλλία απο 31/8- 15/9 2012 και για να υποστηριχθεί η εκπροσώπηση  της χώρας μας σε αυτό, η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία και οι αθλητές της εθνικής ομάδας αναζητούν χορηγούς που θα βοηθήσουν οικονομικά, ώστε να υπάρχει και απο την Ελλάδα αθλητική αντιπροσωπεία και για να μην διακοπεί μια σειρά πολλών χρόνων όπου η χώρα μας συμμετέχει μαζί με τις υπόλοιπες Ευρωπαικές στα πανευρωπαικά πρωταθλήματα.


Εμείς ως Έλληνες θα νιώθουμε ιδαίτερα άσχημα γνωρίζοντας οτι ενώ χώρες του ανατολικού μπλοκ όπως FYROM, Βουλγαρία, Τουρκία κ.ά  που χαρακτηρίζονται ως φτωχές θα εκπροσωπηθούν ενώ η δική μας όχι.
Το όνομα ή το λογότυπο των χορηγών θα αναγράφεται στις πτέρυγες των αθλητών καθώς και στις λίστες συμμετοχής και αποτελεσμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο mail της ΕΑΠ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.